Genderpraatjes & mannelijk privilege verliezen met Freya

In deze aflevering spreek ik met de 27-jarige Freya (zij/haar). We hebben het onder andere over de jongerenlijn Genderpraatjes en over het utopische beeld van de zorg dat Freya had tot ze zelf in de transzorg terecht kwam. Ook die transzorg komt even aan bod en het mannelijk privilege dat Freya verloor toen ze in transitie ging. Vind Freya op Instagram @freyajoanne.

Vind Genderpraatjes: www.genderpraatjes.nl & op Instagram: @genderpraatjes

————————————————

De Genderkwiebus Podcast is een podcast over gender, identiteit, expressie, transities, trans zijn en nog veel meer. Enerzijds bestaat deze podcast uit educatieve afleveringen (bijvoorbeeld de ‘Gender voor Dummies’-reeks), anderzijds uit (ervarings)verhalen van personen uit de fantastisch mooie trans community.

Vind en bereik De Genderkwiebus op @genderkwiebus & @nanoahh.

De Genderkwiebus Podcast wordt gemaakt en gehost door Nanoah Struik (die/hen) (@nanoahh) en dit seizoen (2022) wordt mede mogelijk gemaakt door het Corine van Dun Fonds (Transgender Netwerk Nederland), een gulle donatie van Caroline & Harald van Exosphere Entertainment & de sponsor van aflevering 1 tot en met 5: VAIN Beauty.

Nanoah Struik

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.